Live Sessions: Yiorgos Bereris Quartet

Η Τανίνη Αγάπη Μου εγκαινιάζει τα live events της και υποδέχεται τον πιανίστα Γιώργο Μπερερή την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου. ΄Επειτα από μακρά απουσία από τα αθηναϊκά δρώμενα ο Γιώργος Μπερερής θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στη Κάβα της Τανίνης Αγάπη Μου με το νεοσύστατο κουαρτέτο του για την παρουσίαση της επερχόμενης δισκογραφικής του δουλειάς, Tumbalin.

Το σετ θα εμπεριέχει πρωτότυπες συνθέσεις του ιδίου όπου το στοιχείο του τζαζ αυτοσχεδιασμού και της έκπληξης παντρεύεται με μελωδίες και αρμονίες εμπνευσμένες από παραδοσιακές μουσικές των χωρών της Μεσογείου.

Μαζί του θα είναι μακροχρόνιοι συνεργάτες και φίλοι που καταπιάνονται με διαφορετικά είδη μουσικής, από τζαζ-ροκ μέχρι μουσικές των Βαλκανίων.

O Γιώργος Μπερερής είναι πιανίστας και συνθέτης που ζει και δραστηριοποιείται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Οι συνθέσεις του αποτελούν μια μίξη από τις βασικές επιρροές του όπως την ελληνική παραδοσιακή μουσική, την κλασική τζαζ και τους αφρο-κουβάνικους ήχους.

Έχει παρουσιάσει τη μουσική του σε χώρους και φεστιβάλ όπως: Εθνική Λυρική Σκηνή, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Τζαζ Φεστιβάλ Τήνου, Ωδείο της Βοστώνης (USA), Jamboree Jazz Club (BCN), Jazz in de Gracht (den Haag), Sunset Jazz Club (GIR), Naima Jazz Club (SVL), Nova Jazz Cava (TER).


Συντελεστές:

Fausto Sierakowski - Σαξόφωνο

Γιώργος Μπερερής - Πιάνο

Γιάννης Παπαδούλης -Ντραμς

Ντίνος Μάνος - Κοντραμπάσο


Πληροφορίες:

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Τιμή εισιτηρίου: 10€

Η Κάβα ανοίγει στις 20.30

Ώρα έναρξης: 21.30

Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας