Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Η Τανίνη Αγάπη Μου φώτισε για πρώτη φορά την Ιπποκράτους με τη νέον ροζ ταμπέλα της τον Δεκέμβριο του 2018 με σκοπό την ανάδειξη του ελληνικού αμπελώνα. Βρισκόμαστε στα σύνορα Νεάπολης - Εξαρχείων, την πιο πολύχρωμη γειτονιά των Αθηνών, ανάμεσα σε βιβλιοπωλεία, παραδοσιακά κουτούκια, γκαλερί και κτίρια ιστορικής αρχιτεκτονικής σημασίας, στοιχεία που μαζί με τους ανθρώπους της, συνθέτουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της περιοχής.

Για τον σχεδιασμό του χώρου επηρεαστήκαμε από τον μινιμαλισμό και την γραμμικότητα των Donald Judd και Nils Holger Moormann. Η αγάπη μας για το design και η φιλοσοφία μας υπέρ της ανακύκλωσης συνυπάρχουν στα πολύχρωμα σκαμπό της Kartell, τα φωτιστικά της Artemide, τα vintage αθηναϊκά ποτήρια από μελαμίνη και την επαναχρησιμοποίηση σχολικών καρεκλών στον πεζόδρομό μας. Και φυσικά δημιουργήσαμε την δική μας ζούγκλα, γεμίζοντας κάθε γωνιά με φυτά από την γειτονική μας KOPRIA.

ΚΡΑΣΙ

Η λίστα μας

ΦΑΓΗΤΟ

Το μενού μας

ΔΕΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ

ΤΑΝΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Ιπποκράτους 91 & Μεθώνης

106 80, Αθήνα

Τηλ κρατήσεων: (+30) 211 115 0145

Δευτέρα - Κυριακή, 18:00 - 1:00

Πως θα μας βρεις

Είπαν για μας

"We will certainly be going back. After all, this is the kind of place that becomes one's hang-out. Leisurely, informal, friendly, run by people who know their wine."

Olga Antoniadou
karakasis.mw
★★★★★

"This wine bar is a vibe of its own! Colourful, vibrant just like the beautiful wine list they have!"

James
Google review